Bærum Barneteater

Da er nesten Sommerskolen uke 25, over for denne gang, og vi gleder oss til visninger i morgen!

Jeg snek meg inn for å se generalprøvene og det var fantastisk morsomt å se hvor mye de hadde fått til på bare fire små dager, jeg er imponert!

Etter det er det ferie for oss på kontoret, og det vil si at vi ikke svarer på mail så ofte.

Vi har bare 6 ledige plasser på Sommerskolen i uke 33, så hvis man ønsker å delta på den aktiviteten må man skynde seg og melde seg på!

Høstens kurs begynner også å fylles opp, men det er fremdeles ledige plasser på Panda, Krutt, Ninja, Flaggermus, Mambo, Kenguru, Rips, Frosk og Tiger! Dere får ingen automatisk beskjed om søknaden er mottatt, og det er mulig det tar litt tid før dere får beskjed om dere får plass, siden vi tar sommerferie, men jeg skal ikke glemme dere helt!

God sommer alle sammen, jeg ønsker dere sol og bading, is og late deilige dager!

Hilsen Ranveig Biesurr!