Bærum Teaterskole

Teaterkurs for barn og ungdom fra 5 – 18 år

Bærum Teaterskole tilbyr helårskurs, halvårskurs og sommerkurs. Halvårskursene varer ett semester og er beregnet for de yngste elevene fra 5 – 8 år. Helårskursene varer to semester og følger skoleåret. Disse er for barn og ungdom fra 8 – 18 år. Alle kursene avsluttes med en forestilling for familie og venner.

Gjennom lek og dramaøvelser lærere elevene å stå på en scene. Undervisningen følger en progresjon som er tilpasset barnas alder og forutsetning. Det fokuseres på konsentrasjon, trygghet, lek og generell skuespillerteknikk. Vi jobber med å skape trygge barn som tørr å ta ordet og som syns det er gøy å spille teater.

Vi jobber med øvelser som utvikler fantasi og kreativitet, og gjennom dette skaper vi grunnlag for godt samarbeid og fin gruppedynamikk.

Kursene blir holdt av erfarne kursholdere med lang fartstid innen teater og pedagogikk. Meld barna på en spennende, kreativ og ikke minst morsom aktivitet!