Om oss

Bærum Barneteater startet opp i 1985 og ble i 1994 organisert som en ideell non-profitt stiftelse.
Arne Brurås var i perioden 1985-2004 leder for virksomheten. Siden høsten 2017 er Mona Larsen daglig leder. Virksomheten er fordelt mellom produksjon av forestillinger hvor våre faste medlemmer medvirker og kursvirksomhet i regi av Bærum Teaterskole. Rekruttering til Bærum Barneteaters ensemble skjer etter behov via Bærum Teaterskole.
Bærum Barneteaters ensemble består i skrivende stund av 63 medlemmer i alderen 8-18 år.

Bærum Barneteater regnes som et av Norges fremste i sitt slag.  Profesjonelle instruktører, koreografer og musikere arbeider med barna og ungdommene for å lage gjennomførte forestillinger til glede for vårt publikum. Både på det kunstneriske, tekniske og administrative plan ønsker vi å legge til rette for gode og seriøse rammer rundt våre forestillinger og vårt unike barneteater-miljø.
Forestillingene våre spilles i Sandvika Teater.  Dessuten hender det at vi fra tid til annen reiser på turne på det sentrale Østlandet.

Bærum Barneteaters Teaterskole startet opp i 2003. Fra høsten 2017 er Ranveig Thon Bjørnestad leder for Bærum Teaterskole.
Vi tilbyr hel og halvårskurs med oppstart i september og januar. Rundt 250 elever fra 5 til 17 år deltar på våre kurs som holdes av erfarne teaterskolelærere. Her fokuseres det på konsentrasjon, trygghet, lek og generell skuespillerteknikk. Vi har også en sommerskole som tilbyr teaterkurs 3 uker i løpet av sommerferien.
Mer informasjon om teaterskolen finnes på Bærum Teaterskoles sider.

Finn oss

Sandvika Teater, Kinoveien 2, Postboks 302, 1301 Sandvika

Ansatte

Mona LarsenDaglig leder Barneteateret91 24 11 23
Ranveig Thon BjørnestadLeder Teaterskolen94 86 47 32
Ole Kristian WettenAdministrasjonsmedarbeider95 81 81 35