Bærum Barneteater

Plakat_DUS_Galaxyland (1)

GALAXYLAND

GALAXYLAND er en dystopisk og actionfylt forestilling for ungdom.

Spilles på Lille Scene fra 26. februar til 1. mars 2023

100 år fram i tid sitter åtte ungdommer bortgjemt i en hule. Mødrene deres har satt dem der for å holde dem trygge fra zombier, konflikter og krenkelser. En dag får ungdommene nok. De vil tenke sjæl og mene, og bryter ut av hulen. Men hvordan skal de klare å forstå hverandre og unngå uenighet? Hva er lov å si og spise? Hvem var Greta Thunberg igjen, og hva i alle dager er “sæ” forkortelse for? 

Med 8 medlemmer fra Bærum barneteater i alderen 13-18 år på scenen, kan vi love en unik forestilling med en neve humor, en smule alvor og et dryss satire. Så ta turen til Lille Scene 3.-5. mars hvis du tør. Out here we’re sitting fucks.

GALAXYLAND er skrevet av skuespiller og dramatiker Rolf Christian Larsen. Forestillingen er en del av DUS – Den Unge Scene. Under DUS får ungdom sette opp og spille nyskrevet norsk dramatikk. DUS er et landsdekkende prosjekt som jobber for å heve nivået på ungdomsteater i Norge. Ungdom i alderen 13 til 19 år lager forestillinger basert på nyskrevne tekster eller konsepter. Klikk her for mer info om DUS.

Fra Bærum Barneteater er følgende skuespillere i år med på DUS:

Emilie Hardersen
Felix Aass Rolfsen
Iben Nyman Bjørk
Jacob Apeland
Marie Charlotte Haugen
Marius Sandeman-Kiste
Ragnhild Øfsthus Gravir
Ronja Olafsen Antonisen

Kunstnerisk team

Regissør: Eline Radharani Dahm Breitenstein og Idunn Gismerøy Ekker

Dramatiker: Rolf Kristian Larsen