Bærum Teaterskole

Sommerskole uke 33

Sommerkurs

For aldersgruppen 6 - 16 år

På sommerskolen skal vi gjennom dramaøvelser og leker bli kjent og bli trygge på hverandre. Videre er elevene med på å lage en liten forestilling. Dette er et intensivt men veldig hyggelig og morsomt kurs hvor du blir kjent med nye mennesker, lærer ulike dramaøvelser og får prøvd deg som skuespiller. Lunsj blir servert hver dag og på fredagen blir det en liten visning for foreldre, velkommen!

Alder: 6 - 16 år

Hver dag fra kl 09:00 til kl. 15:00

Oppstart: Mandag 14. augsut

Mandag - fredag

Kl. 09:00 til 15:00

Varighet: mandag 14. august - fredag 18. august

Pris: 2500,-

Bindende påmelding

Merk: For avmelding gjelder følgende:

  • Har du IKKE gått på kurs hos oss tidligere, har du mulighet til å melde deg av etter første undervisningstime. Dette må skje, via mail, senest innen 24 timer før andre undervisningstime. 
  • Har du deltatt på kurs tidligere, anses du ikke som en ny elev, da gjelder regelen at du må melde deg av, via mail, senest 1 uke før første undervisningstime.
  • I administrasjonsgebyr kreves 500 kr. Denne summen tilbakebetales ikke ved avmelding. 

Du bestiller kurs i vår nettbutikk. Etter faktura er betalt er du garantert plass på kurset. Påmeldingen er bindende. Melder du deg på helårskurs binder du deg til å betale kursavgift for to semestre.

Kursavgift skal være betalt senest ved kursoppstart. For nye elever må kursavgift være betalt innen time to. Betales ikke fakturaen innen forfall bortfaller rett til kursplass.