Bærum Teaterskole

Sommerskole uke 26

Sommerkurs

For aldersgruppen 6 - 16 år

På sommerskolen skal vi gjennom dramaøvelser og leker bli kjent og bli trygge på hverandre. Videre er elevene med på å lage en liten forestilling. Dette er et intensivt men veldig hyggelig og morsomt kurs hvor du blir kjent med nye mennesker, lærer ulike dramaøvelser og får prøvd deg som skuespiller. Lunsj blir servert hver dag og på fredagen blir det en liten visning for foreldre, velkommen!

Alder: 6 - 16 år

Hver dag fra kl 09:00 til kl. 15:00

Oppstart: Mandag 26. juni

Mandag - fredag

Kl. 09:00 til 15:00

Varighet: mandag 26. juni - fredag 30. juni

Pris: 2500,-

Bindende påmelding

Merk: Påmelding til kurs er bindende og full semesteravgift vil bli innkrevd dersom evt. avmelding ikke er gitt pr. mail til vårt kontor senest 1 uke før første kursdag. For elever som ikke har gått på Bærum Teaterskole tidligere er fristen 24 timer før 2 kursdag.

Helårskurs betales i to rater. En rate pr. halvår. 

Du bestiller kurs i vår nettbutikk. Etter faktura er betalt er du garantert plass på kurset. Påmeldingen er bindende. Melder du deg på helårskurs binder du deg til å betale kursavgift for to semestre.

Om man ikke har gått kurs på Bærum Teaterskole tidligere har man rett på en gratis prøvetime. Prøvetime  gis kun til nye elever.

Kursavgift skal være betalt senest ved kursoppstart. For nye elever må kursavgift være betalt innen time to. Betales ikke fakturaen innen forfall bortfaller rett til kursplass.